Thursday, October 15, 2009

CUBA TEKA


Cuba teka apa benda ni!

7 comments:

aL-LuKLuK aL-BaiDoa said...

salam elaik.
rasenye kipas gergasi. warne kuning kat ujung tu die cat...
ntah mane ntah die rembat kipas camni...

Azrul bin Jaini said...

Stesen Bas Sibu, waktu malam. Mena ndak? =D

Anonymous said...

MAR TO MICI & AZRUL :

Salam,

Terima kasih kepada Mici & Azrul.
Jwpn Mici betul, benda ni KIPAS GERGASI.
Jwpn azrul tak kena dgn soalan. Hu2.Cuba agik Azrul, bukan di Sibu ya. Mun kitak dapat teka, tempat terletaknya kipas tok dgn betul, sah lah kitak nang org Miri!
Di alu-alukan org2 Miri teka, yang pernah ke Miri pun boleh teka gak.
Selamat mencuba!

azam ahmed said...

salam. tok jawapannya, Kipas Gergasi yang ada di e-Mart di Miri. Tempat ya tidak jauh dari tempat tinggal penulis (MAR). Tempat beliau selalu bermain-main, jika mahu berjumpa dengan penulis, datang sahaja ke sana, pasti kita akan menemui beliau dengan mudah. Ingat, jangan pergi ke tempat lain kalau mahu cari beliau, cari sahaja di e-Mart. (e-Mart patut bayar saya kerana mempromosikan pasarayanya!) :) Orang Limbang.

Anonymous said...

Ala Azam, itu pun sbb kebetulan dtg makan kat e-mart, ish2. Anyway, tahniah sbb jwb dgn tepat skali.
Terima kasih kepada semua. Kipas ni mjadi sebutan ramai sbb kipas ni memang besar. Jd, ini je lah daya tarikan tempat ni di Miri. Sampai org luar siap ambil gambar buat kenangan. Saya, tiap2 hari tengok kipas ni. Klau nak tengok, jom dtg ke mari. Tak pasti lagi ada tak kipas sebesar ini di tempat lain, kalu xde, leh masuk miri books of record.

LENTERA HATI

Azrul bin Jaini said...

-_-" apa ajaklah. Ne ada urang berjalan mala nanggar atas. Terantok, terusuk ada! (bunyi sik puas ati... hohohoho)

nurul_insani said...

Kamek da jumpa kat UiTM Shah Alam ria Kak Mar. Mak kamek eran tengok. Kipas tok cdak engkah kat tempat cuci bas. Huuuu....